Az alkotók szerint túl sok a Trump-poén a South Parkban

Forrás: Comedy Central

-

A 20 éve futó botrányos rajzfilmsorozat készítői már unják saját Trump-vicceiket, visszatérnének a sorozat kezdetéhez.


Kevesebb Donald Trumphoz kötődő vicc lesz a South Parkban - mondta Trey Parker, a sorozat egyik készítője a Los Angeles Timesnak. Abba a csapdába estünk, hogy már minden héten Trumpon gúnyolódunk. Matt és én utáljuk ezt a helyzetet, de valahogy így alakult - mondta Parker.
A 20 éves rajzfilmsorozat az alkotók szerint nemsokára visszatér a gyökereihez. A szereplők gyerekes és botrányos megnyilvánulásaiból fognak inkább viccet csinálni. Az utóbbi részekben a gyerekek tanára, Mr. Garrison azzal kampányolt, hogy ő a kanadai határra szeretne falat építeni - utalva ezzel Trump falára a mexikói határon.

"Ugyanabba a csapdába estünk, mint a Saturday Night Live. Reklámozhatnánk magunkat úgy, hogy "minden héten kigúnyoljuk Trumpot" az óriási nézettségért, de minket ez nem érdekel." - mondta Parker. Arról is beszélt, hogy Trump ugyanazzal a retorikával lett sikeres a választásokon, amit ők is használnak: szélsőséges megnyilvánulásokkal megnevettette az embereket, és felhívta a figyelmüket magára.


Trump nem túl jó ebben, de mégis sikerült neki, hiszen ezzel nyerte meg a választásokat

- mondta a rajzfilm készítője.

Donald Trump fia Instagramon és Twitteren is reagált a South Park készítőinek. Viccesnek találta, hogy azt mondták, "nem akarnak a CNN szerepébe kerülni".