Az ágyneműtartóba rejtette a fegyvereket

Forrás: police.hu

-

Két megyében volt házkutatás. Az egyik helyen úgynevezett kábítószer-kereskedelemhez használatos eszközöket is találtak.


Elfogták és előállították csütörtökön kora reggel azt az 57 éves ravazdi férfit, aki két puskát és több száz lőszert tartott engedély nélkül otthonában – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság.

A nyomozók csütörtökön tartottak nála házkutatást, miután lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a férfi engedély nélkül tart lőfegyvereket ravazdi otthonában. A gyanúsított tagadta, hogy bármilyen illegális eszköz lenne a tulajdonában, de a rendőrök két puskát és több száz lőszert találtak az ágyneműtartóban.

A rendőrök több kisújszállási helyszínen is házkutatást tartottak, és lőfegyvereket vagy azok utánzatait, lőszereket, kábítószergyanús anyagokat és kábítószer-kereskedelemhez használatos eszközöket találtak – írja a police.hu. Erről videót is közzétett a rendőrség.Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak egy 20 éves kisújszállási férfit csütörtök hajnalban, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatását – mondta Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség szóvivője.