Átmenetileg ingyenes moziszolgáltatással csábít a Vodafone

-

A Red csomaggal rendelkező előfizetők vehetik igénybe, a legtöbb film május végéig külön díj nélkül megnézhető, nem csak telefonon.


A több ezer órányi, folyamatosan bővülő tartalommal induló mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, a régebbi klasszikusok, az ismeretterjesztő filmek és a gyermekműsorok is. A katalógusban egyebek közt a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók filmjei és sorozatai szerepelnek.

A felhasználó a szolgáltatást öt eszközzel használhatja, melyek közül kettőn párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. A mobilalkalmazás Android- és iOS-eszközökre tölthető le, illetve számítógéppel a www.redmozi.hucímen is elérhető. Megfelelő eszközzel – AirPlay vagy Chromecast – a filmek tévén is megtekinthetők.

A Red Mozit a Vodafone 3G- és 4G-hálózatán vagy wifin lehet elérni.

A szolgáltatást május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red-előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe. A tartalom nagy része külön díj nélkül nézhető, illetve vannak fizetős filmek és sorozatok is a kínálatban. Hetente legalább egy premierfilm jelenik meg, amely a premier hetén díjmentesen megtekinthető.