Ártatlannak vallja magát Galambos Lajos

Fotó: facebook

-

Az áram- és vízlopással gyanúsított zenész ügyvédjén keresztül üzent. A rendőrök közben lefoglalták a nagy értékű autóit is.


A Borsnak nyilatkozott a Lagzi Lajcsi néven ismertté vált zenész ügyvédje, Berényi András, miután ügyfelét őrizetbe vették a rendőrök lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az ügyvéd szerint Lajcsi ártatlannak vallja magát, a gyanúsításban szereplő vesztegetés nem történt meg.

„Az ügy egy régi konfliktuson alapul, ügyfelem pedig azt üzente: »Ha szeretnék bárkitől segítséget kérni, az önzetlenül segítene, mint ahogyan én is szoktam, legutóbb a múlt pénteken a fogyatékosoknak megrendezett koncerten.«” – mondta az ügyvéd.

A lapnak nyilatkozó szemtanú szerint „kedden jöttek a rendőrök, senki nem nyitott ajtót, már ugráltak is át a kerítésen, és legalább hat-hét nagy értékű terepjárót, limuzint vittek el.”

A Blikk szerint Lajcsi inkább mindent magára vállal, csak hogy feleségét elengedjék az előzetesből.

Az origo arról ír, hogy a zenész tatai lakóparkjában egy titkos szoba épült, hogy leplezzék az áramlopást. A szobát egy gipszfallal választották el az épület többi részétől. A lakópark havonta 1-2 millió forint áramköltséget úszhatott meg ezzel a titkolt helyiséggel.

Galambos Lajos előzetes letartóztatásának elrendeléséről ma dönthet a bíróság.