Április 26-tól még utoljára lehet jegyet venni a foci-Eb-re

-

Az utolsó körben már közvetlen vásárlás útján lehet jegyhez jutni. A jegyek iránt továbbra is nagy az érdeklődés.


Április 26-án, kedden 12.00 órakor kezdődik megy a nyári franciaországi foci Európa-bajnokságra szóló jegyek árusításának utolsó fordulója – írja honlapján az MLSZ

„Ebben a szakaszban azonnali vásárlással lehet jegyekhez jutni, a készlet erejéig. A piacra kerülő belépők várhatóan hamar gazdára találnak, ezért a jegyek iránt érdeklődő szurkolóknak jövő keddig érdemes felkészülniük a vásárlásra, és figyelni az UEFA hivatalos jegyértékesítési felületét” – írja a magyar szövetség.

Felhívják a figyelmet, hogy érdemes előregisztrálni a fenti oldalon, így az érdeklődők emailben időben értesítést kapnak, illetve a vásárlás folyamatát is meggyorsíthatják.

Azok, akik korábban már kimerítették az egy fő által megvásárolható legfeljebb négy jegyre szóló kvótát, ebben a körben már nem rúghatnak labdába. Aki vásárolni szeretne, annak természetesen a bankkártyáján rendelkezésre kell álljon az igényelt jegyek ellenértéke.

„A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük, a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket” – figyelmeztet az MLSZ.