Apja szerint nem volt erőszakos természetű a kaposvári gyilkos

Fotó: MTI/MTVA / Varga György

-

A Blikk úgy tudja, hogy a rablógyilkossággal gyanúsított férfi korábban gyerekekre vigyázott.


Bébiszitterként dolgozott korábban a kaposvári trafikos meggyilkolásával gyanúsított B. Péter. A Blikk beszélt a sántosi férfi apjával, aki szerint fia nem ilyen neveltetést kapott, nem volt büntetve soha, kisebb balhéi sem voltak, nem is volt erőszakos természet. Az apa azt mondja, hogy a fiú néhány napja költözött el otthonról a nagyapjához.

A kaposvári dohányboltban dolgozó fiatal lány a lap szerint azonnal átadta a 22 ezer forintnyi bevételt, a férfi mégis úgy döntött, hogy végez vele, nehogy később ellene tudjon tanúskodni. Az egykori szinkron­úszót ötször szúrta meg: egyszer a nyakába, egyszer a vállába, kétszer a mellkasába és egyszer a csípőjébe döfött. A sérülések közül négy önmagában is halálos volt. A Bors úgy tudja, a férfi az apjától elhozott kenyérvágó késsel ölt.

A gyilkos apja munkásruhájába bújva ölt, hogy ezzel is nehezítse a forró nyomos nyomozást. A ruhát és a 30 centiméteres kést egy tóba hajította, majd felszívódott. Úgy tudni, csak a szerencsén múlt, hogy B. Péter nem szedett több áldozatot. Ugyanis miután gyilkolt, a rendőrök szerint másik két trafikot is ki akart rabolni, ám mivel többen voltak az üzletekben, letett a tervéről.