Anyjával kellett közösülnie egy tinédzsernek Indiában

-

Nemcsak Indiában, hanem Dél-Afrikában is gyakran így akarják „meggyógyítani” a homoszexuálisokat.


A Karnátaka állambeli Bengaluruban kellett az anyjával szexelnie egy fiúnak – írja az Independent. A tinédzsert azért kötelezték erre, mert meleg, és Indiában gyakori a korrekciósnak nevezett szex, amelynek az a célja, hogy „meggyógyítsák” a homoszexuálisokat. Az erőszakot az áldozatok rendszerint nem is jelentik, hiszen a család a legtöbb esetben valamelyik hozzátartozót kényszeríti rá.

Indiában akár 10 év börtönt is kiszabhatnak a melegek közti szexuális kapcsolatért. A hindu és más vallási fanatikusok a homoszexualitást betegségnek, illetve a nyugati világ nem kívánt hatásának tartják. Januárban a nyugati Goa szövetségi állam ifjúsági és sportminisztere, Rames Tavadkar is betegségként beszélt róla. Azt mondta, szeretne olyan központokat létesíteni, ahol „kezelésben” részesítik a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű embereket, hogy „normálissá tegyék” őket.

Indiában becslések szerint több mint százmillió meleg él.

A lap emlékeztet, hogy nemcsak Indiában, hanem Dél-Afrikában is családon belüli erőszakkal „bírják jobb belátásra” a homoszexuális fiatalokat.