Angelina Jolie-t zavarja, ahogyan Pitt a gyerekeket neveli

Forrás: AFP

-

Rövid házasságuk előtt 10 évig éltek együtt.


Kétévnyi házasság után Angelina Jolie beadta a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva – írja a TMZ. Brad Pitt és Jolie 10 évnyi együttlét után 2014-ben házasodtak össze A tengernél című film munkálatai alatt.

Jolie és Pitt 6 gyereket nevelnek közösen, közülük 3 adoptált, 3 saját. A színésznő 2001-ben fogadta örökbe első gyermekét, Maddoxot. 2005-ben adoptálta a fél éves Zaharát, rövidesen Brad Pitt is a nevére vette a gyerekeket. Első vér szerinti gyerekük, Shiloh 2006-ban született, 2007-ben örökbe fogadták Paxt, majd 2008-ban egy ikerpárnak adott életet Jolie – írja az Origo.

A párhoz közel álló források szerint Jolie-t zavarta, ahogyan Pitt a gyerekeket nevelte. Azt is tudni vélik, hogy nincs harmadik személy a történetben. A színésznő maga szeretné nevelni a gyerekeket, a bírótól azt kéri, hogy Pitt láthatási jogot kapjon.

A Mr. és Mrs. Smith után tíz évig nem dolgoztak együtt, aztán az Angelina Jolie által rendezett A tengernél című filmben álltak ismét együtt a kamera elé egymástól elhidegült, alkoholt vedelő férjként és depressziós feleségként.