Angelina Jolie és Brad Pitt Londonban már elváltak

Forrás: AFP

-

Tisztes távolságba helyezte egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásait a londoni Madame Tussauds panoptikum. A válásukról szóló hír Adele-t, az énekesnőt is annyira megérintette, hogy nekik ajánlotta New York-i koncertjét.


Mint a Madame Tussauds panoptikum szóvivője elmondta, az Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról szóló hírek után azonnal akcióba lendültek, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot. „A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez.”

A sztárpár válásának híre Adele kedd esti New York-i koncertjére is rányomta a bélyegét. A New York Daily News szerint az énekesnő azt mondta, hogy bár nem ismerte személyesen a párt, de „úgy érzi, hogy véget ért egy korszak”. A szívszorító dalairól ismert Adele rajongói arról számoltak be, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét.

A TMZ kedden jelentette, hogy Jolie „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva beadta a válókeresetet férje ellen.