Angelina Jolie a legjobb gonosz

Forrás: Fórum Hungary

-

A Kids' Choice Awards szombat esti gáláján a „legjobb gonosznak” járó díjat a gyerekek Angelina Jolie-nak ítélték oda a Demóna című filmben nyújtott alakításáért. A 39 éves Jolie a filmben a Csipkerózsikából ismert, elátkozott boszorkányt alakítja.


A gyerekek választása szerint a színésznő jobb gonosz, mint Cameron Diaz (Annie), Donald Sutherland (Az éhezők viadala) vagy Meryl Streep (Into the woods).


Jolie két lányát, a 10 éves Zaharát és a 8 éves Shiloh-ot is elvitte a Nickelodeon gyermekcsatorna díjátadójára, amely első nyilvános szereplése volt azon keddi bejelentése óta, hogy a petefészekrák megelőzése céljából eltávolíttatta petefészkeit és petevezetékeit. A gálán a színésznő arra bátorította ifjú rajongóit, hogy ne próbáljanak meg mindenáron alkalmazkodni, merjenek mások lenni, és rosszalkodhatnak is egy kicsit. „Másnak lenni jó, a különbözőségre legyünk büszkék!”

A gyerekcsatorna nézői legkedvesebb színészeiknek Emma Stone-t és Ben Stillert, legjobb akciósztárjuknak Liam Hemswortht és Jennifer Lawrence-t, legjobb férfi énekesüknek Nick Jonast, a gála házigazdáját, legjobb énekesnőjüknek pedig Selena Gomezt választották.
A több mint húsz kategória díjazottjairól interneten szavaztak a gyerekek.