Andrea BKK-ellenőr, és imád mindent, ami tánc

Forrás: BKK

-

Az év ellenőrét keresi a BKK. Hat jelöltjük van, bemutatkozó filmjeiket kedden kétóránként posztolja a BKK Facebook-oldalán. Eddig két ellenőrre szavazhatnak az utasok. Közös bennük, hogy régóta megbízható ellenőrként dolgoznak, és hogy nagy harmóniában vannak az utasokkal, miközben az emberi oldalukra is fény derül. A hét legjobb szórakoztató tartalma.


Andrea imád táncolni, állandó vendége egy salsaklubnak. „Öröm számára, hogy minden nap emberekkel dolgozhat, akikkel gyakran szóba is elegyedik."


Andrea az Év Ellenőre cím egyik esélyese. Nézd meg bemutatkozó videóját, és ha szeretnéd, hogy nyerjen, támogasd szavazatoddal január 17. délig! Ehhez nincs más dolgod, mint nyomni egy „lájkot” a film alatt.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Tuesday, 5 January 2016

Erzsébet alig várja, hogy horgászni mehessen szabadidejében, ezt demonstrálva egy pecabottal a kezében mosolyog az egyik metrómegállóban. Több mint 32 éve dolgozik jegyellenőrként, „így már egy generációnyi utas felnőtt mellette”, ő pedig ügyel rá, „mindig megajándékozza egy kedves mosollyal az utasokat.” Egyelőre utcahosszal vezet Andrea előtt.


Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, támogasd január 17. délig egy „lájkkal”. Szavazatoddal akár plüssvillamost vagy BKK-s bögrét is nyerhetsz.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Tuesday, 5 January 2016