Álomszerű sztori végén lett egy magyar lány a legszebb bikinis

Fotó: Facebook/Alexandra Kocsis IFBB Fitness Model

-

A cím talán nem túlzás, hiszen Kocsis Alexandrának az egyik legkomolyabb és legelismertebb versenyen, az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classicon sikerült az Egyesült Államokban nyernie Bikini Fitness (C) kategóriában.


A fitneszes a Facebookra kitett videójában elmondta, hogy ő az első magyar, aki a bikinisek között meg tudta nyerni a rangos versenyt.


Kocsis Alexandra nyerte az Arnold Classicot bikini fitness kategóriában. Ő az első magyar, aki az első helyen végzett a világ egyik legrangosabb versenyén ebben a kategóriában.

Posted by VS.hu Sport on Sunday, 6 March 2016

A kiérkezés után pedig Kocsis nem sok jóról tudott beszámolni a közösségi oldalon, a sztori onnan indult, hogy három órát késett a chicagói járat, így nem érte volna el a colombusi gépet, azaz lekéste volna a versenyt.

„Sikerült átfoglalni egy korábbi chicagói járatra, átfutottunk és vonatoztunk Londonban a hármas terminálról az ötösre, közben a jobb részleges bokaszalag-szakadás mellé társul egy bal vádli részleges szakadás!? Elértük a gépet, nyolc óra repülőút megérkeztünk Chicagóba, mikor kiderült, hogy nincs meg a bőröndünk, tehát


semmi nincs meg a versenyre a bikinimen és a cipőmön kívül.

Hajnal 1-re végre ágyba kerültem, pár óra alvás és indulás a verseny helyszínre. Nem vagyok happy, de itt vagyok és semmilyen külső tényező nem befolyásolhat, ugyanis a sors megvan írva előre. Ennyi rossz után csak jó dolgok történhetnek, nem igaz?”


ARNOLD CLASSIC - COLOMBUS - 1ST PLACE

Posted by Alexandra Kocsis IFBB Fitness Model on Saturday, 5 March 2016

Kocsisnak igaza lett, és mellette született másik két magyar siker is, Vasvári Nikolett a Body Fitness, Herbert Anita pedig a Bikini Fitness kategóriában egyaránt a második helyen zárt.