Alig fizet valamit a fogadóirodáknál Van Gaal kirúgása

Fotó: BACKPAGE IMAGES Ltd / MATT WEST

-

A William Hill csak 1,4-es odsszal adja a holland távozását. Helyére pedig José Mourinhót tartják a legesélyesebbnek.


A William Hill fogadóiroda szerint a Manchester United labdarúgócsapatát irányító Louis van Gaal távozása a legvalószínűbb az angol élvonal vezetőedzői közül.

A Van Gaal menesztésére fogadók mindössze 1,4-szeres pénzt nyerhetnek, ami már csak azért sem meglepő, mert a manchesteri együttes szombaton hazai pályán 1-0-ra kikapott a Southamptontól.

Arra, hogy a csapat következő mérkőzésén, a pénteki Derby County elleni FA-kupa-találkozón már nem a 64 esztendős holland szakember ül majd a Manchester United kispadján, ugyanakkor hétszeres oddsszal lehet fogadni.

A William Hill szerint a korábban a Chelsea-t irányító portugál José Mourinho a legesélyesebb jelölt van Gaal pótlására. A portugál esélyeit növeli – legalábbis a fogadóirodáknál –, hogy a brit sajtó szerint Mourinho a múlt héten hatoldalas levélben jelentkezett be az Old Traffordon várható üresedésre. A portugál edző menedzsere, Jorge Mendes azonban határozottan cáfolta, hogy ez megtörtént volna.

Hétfőn pedig a MU vezetőinek kellett cáfolattal kiállniuk a nyilvánosság elé, miután a szigetországi sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a klub vezetői Párizsban titkos tárgyalásokat folytattak Pep Guardiolával, a Bayern Münchent a szezont végén elhagyó katalán edzővel.