Alaposan ellenőrzik a szurkolókat a magyar–román előtt

Fotó: AFP / DANIEL MIHAILESCU

-

A szokásosnál korábban, már 17.45 órakor kinyitják a Groupama Aréna kapuit a jövő pénteken sorra kerülő Magyarország–Románia labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező előtt, amelyen telt ház várja majd a csapatokat.


Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője elmondta, arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz. A drukkereknek számolniuk kell az alapos és mindenre kiterjedő ellenőrzéssel, a meccsjegy.mlsz.hu/pályarendszabályok oldalon tájékozódhatnak arról, mit vihetnek be a nézőtérre. A parkolási problémák elkerülése érdekében az MLSZ azt javasolja a szurkolóknak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vegye igénybe.


A találkozóra már augusztus 4-én elkelt minden jegy. A belépők névre szólnak, így a nézőknek rendelkezniük kell személyi azonosító okmánnyal. A jegyekkel kapcsolatos kérdésekben a Ticket Express ügyfélszolgálatánál érdeklődhetnek.

Sipos Jenő jelezte, a vendég románok 1100 belépőt kaptak, és információik szerint ezek szintén elkeltek. Ennek megfelelően 22 ezer néző előtt kerülhet sor a mérkőzésre, amely 20.45-kor kezdődik.