Alapember mondott fel a TV2-nél

Fotó: MTI / Mohai Balázs

-

Kőrösi Gábor szerkesztette a Tények esti adását, vezette a reggeli hírblokkot és a Naplóban is dolgozott riporterként. Több kollégájához hasonlóan nála is betelt a pohár.


A TV2 Tények című hírműsorának egyik alapembere, Kőrösi Gábor szerkesztő-műsorvezető is felmondott ma reggel - értesült a hvg.hu.


Kőrösi alapembernek számított a csatornánál, dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként.A Tények stábjából egyre többen távoznak azóta, hogy Kökény-Szalai Vivien lett a hírigazgató. Hétfőn Szabó Tibor riporter mondott fel, miután a reggeli értekezleten utasításba kapta, hogy puhatolózzon az Együtt politikusa, Juhász Péter kritikusainál.

Később a 444.hu tudta meg, hogy Bihari Ádám külpolitikai riporter is bejelentette távozását.

A riporterek felmondását Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő Twitter oldalán kommentálta.A Népszabadság arról írt, hogy Azurák Csaba korábbi állandó műsorvezetőtársa, Várkonyi Andrea sem marad a Tényeknél, a Napló műsorvezetője lesz. A lap értesülése szerint Andor Éva visszatér a hírolvasói székbe: hétvégi műsorvezető lesz.

Szintén a Népszabadság számolt be arról, hogy Hajdú Péterrel újraindul a Napló, és a műsor régi szerkesztőit is megkeresték, ők azonban nem vállalták a munkát.