Ákos "hosszabb szabadságra megy", és nem mutatkozik egy darabig

Fotó: MTI / Rosta Tibor

-

Egy darabig eltűnik a nyilvánosság elől az énekes, de ennek nincs köze a nyilatkozatai körül kirobbant botrányhoz – mondta a Borsnak Ákos menedzsere.


Az ünnepeket családja körében, otthon tölti, majd év elején „hosszabb szabadságra megy” – mondta a Borsnak Ákos menedzsere. Fiák Krisztina azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy az énekes valószínűleg külföldre utazik az év elején, és legkorábban február végén, március elején állhat ismét a nyilvánosság elé. A két Budapest Sportarénában adott koncert egy turné utolsó állomása volt, így egy darabig koncertet sem ad majd Ákos.


A Bors azt is felidézi, hogy a nők szerepéről tett kijelentései miatt kitört botrányban (amely végül egy a kormány és a Magyar Telekom közötti pengeváltásba torkollt) több művész, értelmiségi is komolyan bírálta a popsztárt, akinek ugyanakkor a népszerűségén nem esett csorba, mindkét koncertje telt házas volt.

Kovács Patrícia színésznő például azt mondta: „Kikérem magamnak ezt az ostoba, középkori szöveget. Kikérem magamnak mint családanya, mint előadóművész, mint valakihez tartozó, valakinek gyereket szülő, vagyis az ákosi értelemben vett női princípiumot beteljesítő magyar állampolgár itt, a XXI. században.”

További részletek a Borsban.