Ahová nyúltak, szökevényt találtak a győri rendőrök

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

-

48 óra alatt 8 körözött személyt fogtak a Dunántúlon.


Remek szériáról számolt be a rendőrség honlapja.

  • A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2016. március 8-án délelőtt három személyt ellenőriztek Győr belterületén. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a győrszentiváni nő ellen lopás bűntett elkövetése miatt a Győri Rendőrkapitányság, a két helyi lakos ellen pedig a Győri Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.
  • Ugyanezen a napon 16 óra 10 perckor a rendőrök egy gépkocsi ellenőrzésekor állapították meg, hogy a személyautó 31 éves vezetőjét ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt körözi a Győri Rendőrkapitányság.
  • A mosonmagyaróvári rendőrök 2016. március 8-án 10 órakor egy 42 éves férfit ellenőriztek Hegyeshalom térségében, aki ellen a Győri Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki.
  • A helyi járőrök másnap szintén Hegyeshalomnál igazoltatták azt az orosz állampolgárt, akit pedig a Mosonmagyaróvári Járásbíróság körözött.
  • A soproni rendőrök 2016. március 9-én 9 órakor egy 15 éves fiatalt ellenőriztek, akit eltűnés miatt keresett a Soproni Rendőrkapitányság.
  • Ugyanezen a napon 11 órakor a helyi járőrök egy 24 éves férfi igazoltatásakor megállapították, hogy a nagycenki lakos ellen a Soproni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló nyolc személyt további intézkedések megtétele céljából az illetékes rendőrkapitányságokra előállították.