Tömegverekedés egy balatoni diszkóban, egy fitneszmodell is megsérült

Fotó: Facebook/Kálmán Csilla

-

A világbajnokságra készülő magyar fitneszmodell, Kálmán Csilla is súlyosan megsérült abban a tömegverekedésben, amely egy balatonfüredi szórakozóhelyen tört ki.


„Hát, sajnos én jól megjártam. Tegnap egy füredi szórakozóhelyen a semmiből a betonnak löktek fejjel. Súlyos testi sértés. Most kaptam a hírt: afrikai orvostanhallgatók voltak a tettesek” - írta ki Facebook-oldalára Kálmán Csilla, és egy képet is posztolt mellé.

A balhé már bent elkezdődött, ahol 35 afrikai orvostanhallgató születésnapot ünnepelt, írta. "Elfoglalták a táncparkettet, lökdösődtek. A barátaim (heten voltunk, négy fiú, három lány) voltak ekkor benn, én kinn beszélgettem. Egyszer csak azt hallottuk kinn, hogy benn kiabálnak, elindultunk egy barátommal, de őt ekkor lerántották hátulról. Én azt láttam, hogy hárman már rajta vannak. Oda akartam menni, de menet közben egy lány elkapott, és arccal a földre vágott. Ekkor az afrikai férje - most tudtam meg, hogy a férje -, ráütött ököllel a hátamra, és még egyszer ráfejeltem a betonra" - állította a sportolónő az Origónak.


https://veol.hu/hirek/tomegverekedes-fureden-1718676  Hát, sajnos èn jòl megjàrtam. Tegnap egy füredi szòrakozòhelyen...

Posted by Csilla Kálmán on Sunday, 9 August 2015

Az egyébként angoltanárként dolgozó Kálmán Csilla szerint fegyver nem volt az afrikai diákoknál, üveggel próbáltak ütni, majd a kiérkező rendőrökkel és a kidobókkal is kötekedtek. Hozzátette: azt hallotta, hogy aznap este, korábban egy buszsofőrt is bántalmaztak, és megverték azt a férfit is, aki segítséget akart hívni, elvették a telefonját is, és összetörték.

A rendőri jelentés szerint hét ember ellen indult eljárás, eddig öt személyt állítottak elő. Azt nem közölték, milyen állampolgárságú emberek érintettek. Csoportos garázdaság miatt indult eljárás, írja a Veol.hu.