A vőlegény nem tudott számolni, az ara otthagyta az esküvőt

-

A férfi nagyon egyszerű számolásra sem volt képes, az indiai menyasszony úgy érezte, átverték, és egyszerűen kisétált az esküvőjéről.


A nő az után viharzott ki a szertartásról, hogy párja közölte, 15 meg 6 az 17. Az eset szerdán történt az ország északi részén lévő Uttar Prades állam egyik falujában.

A vőlegény családja megpróbálta visszacsalogatni a menyasszonyt, ám az hajthatatlan volt, mondván, hogy párja félrevezette őt és családját a végzettségével kapcsolatban.

„A vőlegény családja eltitkolta előlünk a férfi szerény műveltségét” – mondta az ara édesapja. „Ezt a feladványt még egy első osztályos is meg tudja oldani” – tette hozzá. A helyi rendőrség közvetítésével a két család visszacserélte az esküvő előtt átadott ajándékokat és ékszereket.

Múlt hónapban egy másik esküvő is váratlan fordulatot vett Uttar Prades államban, miután a vőlegény rohamot kapott, és összeesett a helyszínen. Miközben a férfit, akinek epilepsziájáról mélyen hallgatott a családja, kórházba vitték, az ara megkérte a vendégek egyikét, hogy ugorjon be a helyére és vegye feleségül.

Indiában a házasságok többségét a menyasszony és a vőlegény családja rendezi el. Rövid találkozóktól eltekintve a párok ritkán ismerik meg egymást a házasságkötést megelőzően.