A torontói drogos polgármester még sincs rehabon?

Fotó: AFP / GEOFF ROBINS / AFP / GEOFF ROBINS

-

Rob Ford nagyon élvezi az elvonót, pedig állítólag nincs is ott.


Rob Fordra rájár a rúd. Nemrégiben számoltunk be róla, hogy a korábban drogbotrányba keveredett torontói polgármester imádja a rehabot, ahová a második, crackszívós videója után vonult be.

„Az elvonó csuda jó. A focitáborra emlékeztet. Minden nap edzek, és magamról, a múltamról tanulok, meg ilyenek”
– mondta Rob Ford. Bár állítólag nem is volt az interjú pillanatában az elvonón.


Csakhogy

Csütörtökön felbukkant egy videó, amelyet állítólag április 27-én vettek fel – még mielőtt az elvonóra ment volna, de egy nappal a második crackszívós videó után. Ezen Rob Ford részegen randalírozik egy bárban, olyanokat ordibálva, mint például:

„Jobb, ha senki nem b*szakodik velem! Bele fogok rúgni a kib*szott fejetekbe! (...) Oké, léptem. Egy kurva válás közepén vagyok, és bevonulok a kib*szott rehabra.”Aztán

Történt még más is, hiszen május hatodikán felbukkant Torontóban – holott ekkor még a rehabon kellett volna lennie. Elsőként egy autóban látták – erről van egy fotó is –, második alkalommal pedig egy kávézóban vették észre.


Az ominózus tweet


Na de mit mondott erre Doug Ford?

A torontói polgármester öccse mindvégig kitartott Rob Ford mellett. Doug Ford, bátyja kampányfőnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, elmondása szerint a kávézóban például őt látták – a szemtanúk viszont megesküdnének, hogy Rob Fordot látták. Doug Ford végül azt ígérte: hamarosan előáll egy megdönthetetlen bizonyítékkal arról, hogy testvére a rehabon van. Akármi is lesz, megírjuk!