A Tic Tac is elhatárolódott Donald Trumptól

Fotó: MTI/AP / Patrick Semansky

-

A nőkről tett kijelentései miatt sokan elpártoltak a milliárdos elnökjelölttől.


A Tic Tac minden nőt tisztel. A közelmúltbeli állításokat és viselkedést teljesen méltatlannak és elfogadhatatlannak tartjuk

– írta a Twitter-oldalán a Tic Tac.Ugyan a cég nem említette név szerint Donald Trumpot, de az üzenet egyértelmű volt – írja a kreatív.hu.

A Washington Post pénteken hozott nyilvánosságra egy 10 évvel ezelőtti videót. Ezen Trump lelkesen magyaráz egy tévéfelvétel szünetében az adásban szereplő színésznőről:


Jobb, ha bedobok pár Tic Tacot, hátha elkezdem csókolgatni. Automatikusan vonzódom a gyönyörű nőkhöz, egyszerűen csak megcsókolom őket. Úgy működik, mint egy mágnes. Csak csókolok. Nem is várok.

Nem ez az első ütközés a cukorkagyártók és a Trump család között: szeptemberben az ifjabbik Donald Trump a Skittles cukorkákhoz hasonlította a menekülteket. Mint az Adweek írja, akkor a cég alelnöke, Denise Young annyit reagált: „A Skittles egy édesség. A menekültek emberek. Nem gondoljuk, hogy ez egy megfelelő analógia volna. A további kommentárt tisztelettel mellőznénk, nehogy valaki marketingnek gondolja.”