A szomszédok kiállnak a savat locsoló nő mellett

Fotó: MTI / Sóki Tamás

-

Az osztályfőnök és 4 ballagó sérült meg Kecskeméten.


Zavarták a ballagók a 32 éves kecskeméti nőt a múlt csütörtökön. Kikiabált a lakás ablakán, hogy "takarodjanak onnan", különben önti a kénsavat, de mivel a ballagók ezt nem vették komolyan, beváltotta fenyegetését. A támadásban 4 ballagó diák, és az őket búcsúztató osztályfőnök is megsérült. Az incidens egy pizzériánál történt: a nő felette lakik, a ballagók pedig az utcán álltak.

A felindult nő felmosóvödörnyi maró anyagot zúdított a fiatalok nyakába. A szer nem csak a ballagók ruháját és némelyikük cipőjét marta át azonnal, de nyomott hagyott a ház festésén is. A tanáré legsúlyosabb sérülés, a nyakát, a tarkóját és a hátát érte a sav, ott keletkezett égési sérülés. A baleseti ambulancia többüket ellátta, és valamennyien­ elhagyták a kórházat - írja a Blikk.

A szomszédok kiállnak a savazó nő mellett. Mint mondják, itt volt az ideje, hogy valaki fellépjen a hajnali ötig nyitva tartó pizzéria ellen, ugyanis szerintük nonstop kocsmaként üzemel, szinte szünet nélkül ott zajonganak a sokszor részeg vendégek.