A színpadon esett össze Meat Loaf

Fotó: AFP / EMMANUEL DUNAND

-

Az amerikai rockénekes koncert közben lett rosszul, állapotáról egyelőre nem adtak ki információt.


A 68 éves zenészt kórházba vitték, állapotáról még nem lehet részleteket tudni. Meat Loaf az utóbbi napokban betegségre hivatkozva lemondta a kanadai turné két másik fellépését. Az Edmonton's Jubilee Auditoriumban tartott koncertről készült felvételen látszik, hogy amikor az énekes az I Would Do Anything For Love című dalát énekli, elejti mikrofonját és a földre zuhan. Zenésztársai odasietnek hozzá, a zene azonnal elhalkul.Az albertai egészségügyi központ szóvivője elismerte, hogy bevittek hozzájuk a koncertcsarnokból egy pácienst, ám személyiségi jogokra hivatkozva megtagadta az azonosítását és a felvilágosítást egészségi állapotáról.

Meat Loaf, valódi nevén Marvin Lee Aday legismertebb albuma az 1977-es Bat Out of Hell, amely az egyik legnagyobb példányszámban eladott lemez a világon.

Az amerikai rocker már 2013-ban úgy nyilatkozott, hogy Last At Bat elnevezésű turnéja lesz az utolsó, mivel az elmúlt években sok egészségügyi problémával kellett megküzdenie.

Meat Loaf 2007-ben lemondott egy európai turnét, miután cisztát találtak a hangszálain. Később ismét megrémítette rajongóit, amikor 2011-ben összeesett a színpadon: az eszméletvesztést akkor korábbi agyrázkódásával és asztmájával magyarázta, ám továbbra is vállalt fellépéseket.