A szexvideós balhé után egy francia politikusnő is rászállt Benzemára

Fotó: AFP / VALERY HACHE

-

A Mathieu Valbuena féle szexvideós botrány után ismét megtalálták Karim Benzemát, akit ezúttal egy francia politikusnő, Nadine Morano vett elő.


A francia válogatott csatár visszakerült a Real Madridba a hétvégi, Barcelona elleni bajnoki rangadón, csapata súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett, ő pedig a Marseillaise után - amelyet a francia terrortámadások áldozatainak emlékére játszottak le a madridi stadionban - köpött egyet. Nicolas Sarkozy pártjának egyik politikusának ez nem tetszett, szerinte meggyalázta ezzel a francia himnuszt, ezért el kellene tiltani a válogatottól - Nadina Morano ezt a Facebookon tette közzé, mellékelve egy fotót az éppen köpő Benzemáról.


Karim Benzema plus jamais en Équipe de France !Avant le match Real Madrid - FC Barcelone, un émouvant hommage a été...

Posted by Nadine Morano on Monday, 23 November 2015

Mindannyian tudjuk, hogy a focisták nagy része gyakorlatilag végigköpködi azt az időt, amíg a pályán van, ráadásul Benzema meglehetősen ideges is lehetett a szexvideós botrány, a franciaországi történések és maga a rangadó miatt is, ezért egyfajta pótcselekvés is lehetett ez, de a politikusnő szerint ezért igenis eltiltás jár.


0.58-nál:


Benzema egyébként a harmadik kihallgatásán beismerte, hogy nem csak egy találkozóra szóló üzenetet adott át válogatottbeli csapattársának, Mathieu Valbuenának, akit azzal zsaroltak, hogy nyilvánosságra hoznak egy róla készült szexvideót. Részletek itt.