A szabadlábra helyezést ünnepelték, amikor meghalt két férfi Komlón

-

Egy garázsban egy autó járó motorja mellett italoztak, ez okozta a végzetüket.


Tegnap reggel két férfi holttestére bukkantak egy komlói garázsban, számoltunk be róla mi is. A Bors azóta kiderítette, a garázs egy hegyi 28 éves férfié, O. Sándoré volt, aki szülei segítségével, de egyedül nevelte 8 éves kisfiát.


Reggel hatra járt dolgozni, ezért csak akkor kezdtünk aggódni, amikor nem találtam a garázskulcsot, hogy az unokámat iskolába vigyem. Amikor kinyitottam a garázsajtót, ömlött ki a füst

– mesélte a lapnak édesapja, aki azt is elmondta, hogy a holttestekre egy 30 éves Ladában talált rá, amelyben előtte még 5-6 liter benzin volt, reggelre viszont az egész elfogyott. A két szerencsétlenül járt férfi ivott és dohányzott is, ezért nem vehették észre a a fojtogató benzinfüstöt.


A másik, 35 éves férfi, D. Ernő a közelmúltban jött ki a börtönből, ezt ünnepelték meg.

A 28 éves férfi szülei azonban nem értik, hogy miért nem a meleg lakásban ünnepeltek, és azt sem, hogy egyáltalán miért tették mindezt, mert nem is voltak barátok.

D. Ernő testvére az interneten arról írt, hogy szerinte megölték a testvérét, mások viszont azt, hogy nem történt volna meg a baleset, ha nem drogoznak. Az apa ez utóbbit nem zárta ki, de annyit mondott, hogy ittak, az biztos.

A rendőrség eddigi adatai alapján bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.