A rendőrségen véget ért a pánik

-

Kommandós egység vizsgálta át a dallasi rendőrség főépületének környezetét, miután támadással fenyegették meg a testületet.


A speciális kommandós egység gyanús személyek után kutatott a közeli parkolóban, de senkit nem találtak, így fellélegezhettek a rendőrösön – írja a BBC.

A dallasi rendőr-főkapitányság névtelen fenyegetést kapott a rendőri túlkapások elleni tüntetést követően arról, hogy egy houstoni csoport rendőröket akar megtámadni és meggyilkolni Dallasban. Emiatt a rendőrségi főépületben pánik tört ki, ezért egy speciális egységet telepítettek a főépülethez. A rendőr-főkapitánysághoz páncélozott járművet vezényeltek, és az épülethez vezető utakat lezárták.
A névtelen bejelentés után az egész városban védelmi óvintézkedéseket vezettek be: a városban felfegyverzett rendőrök járőröznek, a gyorsforgalmi vasutat átmenetileg lezárták.
A kommandós egység feladata minden olyan akció megoldása, amely a rendőrség feladatkörét meghaladja. A különleges egység tagjai speciális kiképzést kaptak és megfelelő felszereléssel rendelkeznek, így hatékonyabbak a különleges helyzetek megoldásában.