A rendőrség fel fog lépni a csoportos vizelés ellen

Fotó: MTI / Marjai János

-

Többek között a fenti felszólítással kéri a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szurkolói csoport, hogy minden Fradi-drukker felelősségteljesen viselkedjen szombaton, amikor a Ferencváros-Újpest kupadöntő előtt felvonulnak és együtt nézik meg a meccset kivetítőkön a Népligetben.


A meccseket bojkottáló ferencvárosi ultrák a szombati kupadöntőre sem mennek be a stadionba, ezért a találkozó előtt közösen felvonulnak, a szervezők pedig a rendőrökkel egyeztetve közleményben kérik, hogy az eddigieknél is felelősségteljesebben viselkedjen mindenki. A vonulást már a Bakáts tértől kezdve nagy rendőri készültség fogja kísérni. „A demonstráció alatt fokozottan ügyeljen a köztereken való szemetelésre és vizelésre. A rendőrség fel fog lépni a csoportos vizelés ellen” – áll a felhívásban.


A csepeli megmozduláson nem volt balhé, igaz, ott nem az Újpest volt az ellenfél


A közlemény szerint a rendőrség tájékoztatása és kérése, hogy senki ne vegye provokatívnak, de az Üllői út és a Könyves Kálmán körút által határolt Népligeti sarok le lesz kordonozva és rendőri sorfal is biztosítani fogja mindezt.


„Sokan még mindig abban reménykednek, hogy hátha botrány lesz a megmozdulásainkon és utána ránk húzhassák a balhés jelzőt. Az elmúlt két évben csalódniuk kellett, legyen ez most is így” – írták az ultrák a közleményben.