A Real Madrid is képben van a megrúgott szír menekült ügyében

-

Osama Abdul Mohsen mesébe illő kalandja tovább folytatódik - a következő állomás a Bernabéu Stadion.


A magyar–szerb határon egy televíziós operatőr, László Petra által bántalmazott Osama Abdul Mohsen állásajánlatot kapott a spanyol bajnokság élvonalában szereplő - és Megyeri Balázst is foglalkoztató - Getafe focicsapatától. A spanyol sajtó azóta árgus szemekkel követi az eseményeket, és immár a Real Madrid szerepel a hírekben.


Osama Abdul Mohsen (jobbról a második) két fiával, Zaiddal (7) és Mohameddel (16) a madridi Atocha pályaudvaron a spanyol edzőképző központ (CENAFE) elnökével, Miguel Ángel Galánnal


Az AS című spanyol lap internetes kiadása számol be róla, hogy Osama és két fia Münchenből előbb Barcelonába érkezett, majd vonattal egyből tovább is indult Madridba. A spanyol fővárosban aztán újabb örömhír fogadta a sokat szenvedett családot: a Real Madrid meghívta Osamát és két fiát a Santiago Bernabéu Stadionba a Granada elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre.

Miután apa és fia is elkötelezett szurkolója a Real Madridnak, mindketten azt mondták, hogy „egy álom vált valóra a meghívással.”