A Puskás Akadémia ellen végre győzni tudott otthon a Győr

-

Augusztus óta nem nyert hazai pályán az ETO, amelynek első osztályú jövője amúgy nagyon kétséges a Quaestor-botrány miatt. 1-0-ra győzte le a Puskás Akadémiát, a gólt Priskin Tamás szerezte a 64. percben, 1500 néző előtt.


A győri ultrák a mérkőzés elején demonstráltak súlyos anyagi helyzetbe került csapatukért: tízperces késéssel érkeztek a stadionba és fekete pólóban, felsőben szurkoltak.

Az első félidő a Győr mezőnyfölényét hozta, nagy helyzetekig, sőt kapufáig is jutott, de gólt nem sikerült szereznie. A vendégek a kontratámadásokra építettek, Lencse egy alkalommal ziccerbe került, de Pogacsics bravúrral védett.

A fordulás után ismét kapufát rúgtak a hazaiak, de a felcsútiak is több gólszerzési lehetőséget kidolgoztak, néhányszor csak Pogacsics mentette meg csapatát a góltól. A játékrész derekán aztán, Priskin szépségdíjas bombájával vezetéshez jutott az ETO. A folytatásban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de több találat már nem esett, így szűk nyolc hónap után ismét nyerni tudott otthon a Győr.