A People magazin szerint az Oscar-díjas fekete színésznő a legszebb

Fotó: Getty Images Entertainment / Kevin Winter / Getty Images Entertainment / Kevin Winter

-

2014 Lupita Nyong'o éve. A Tizenkét év rabszolgaságban nyújtott alakításáért Oscarral jutalmazott kenyai színésznő most a People magazin címlapjára is felkerült, mely az idei év legszebb emberévé választotta.


Az amerikai People magazin minden évben összeállítja rangos listáját a világ legszebb embereiről. Idén ennek élére Lupita Nyong'o került. A 31 éves színésznő meghatódottan úgy nyilatkozott, sosem álmodott volna ekkora megtiszteltetésről. Annak ellenére, hogy idén írt alá szerződést a Lancôme Paris-val, a francia luxuskozmetikum márkával.  


Forrás: PEOPLE


A Mexikóban született kenyai színésznő szerint megválasztása üzenet is lehet, hiszen felnőve a TV-ben ő is csak azt látta, hogy a világos bőr, a hosszú, egyesen haj az, ami a szépséget jelenti. „Tudat alatt ezeket a tulajdonságokat értékeled, és nem pedig azt, amid van” - mondta. A tavalyi legszebb ember Gwyneth Paltrow volt, de a fekete szépség most olyan sztárok közé emelkedhetett, mint Michelle Pfeiffer, Tom Cruise, Angelina Jolie, Jennifer Anniston vagy Brad Pitt, csak hogy néhányat említsünk a People magazin „legszebbjei” közül.