A Nagy Duett sztárjától is elesett a TV2 Tvrtko kirúgásával

Forrás: TV2 Sajtószoba

-

A BorsOnline úgy tudja, hogy a sztárriporter a Nagy Duettben is szerepelt volna, ha nem megy neki élő adásban a TV2 új tulajdonosának.


A TV2-t megvásárló Andy Vajna csapata több műsorról is tárgyalt Vujity Tvrtkóval, aki az ezzel járó millióktól is elesett azzal, hogy a Mokka című reggeli műsorban élőben kritizálta a tévécsatorna másik sztárját, Berki Krisztiánt.


„Egy egész ország beszélt a herevasalásról, ami nem történt meg” – idézi a BorsOnline, hogy a riporter mivel tette fel az i-re a pontot, hiszen az akkor főműsoridős Édes életben volt téma Berki bizarr szépészeti beavatkozása.

A bulvárlap úgy tudja, hogy Tvrtko egy saját képére formált műsorról is tárgyalt a TV2 új vezetőivel, amelyben hétköznapi hősök szerepeltek volna. Lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a Nagy Duettben is, amit el is vállalt, és ott volt még a Mokka.

Ezektől azonban mind elesett, amit valószínűleg az is elősegített, hogy a riporter az egyik internetes posztjában név szerint szólította fel Andy Vajnát, hogy csatlakozzon csekkes akciójához. Vagyis azt várta volna el a TV2 tulajdonosától, hogy jótékony célra befizessen egy csekket, majd ezt fényképen megörökítve elküldje neki.

„Én hallottam róla, hogy tehetős ember. Még nem találkoztunk személyesen. Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa” – indokolta Vajna kihívását, aztán egyszer csak a kihívottak listájáról eltüntette a nevét – írja a BorsOnline.