A miami hőségben nyert Babos, majd jégfürdőbe ugrott

-

Babos Tímea kétjátszmás szerdai sikerével továbbjutott a miami kemény pályás tenisztorna női versenyének első fordulójából.


A világranglistán 49. magyar játékos a honosított amerikai Anna Tatishvilivel (117.) csapott össze, aki 2014-ig grúz színekben indult. A két teniszező első találkozója egy szoros és egy sima szettet hozott (7:6, 6:2).

„Jól indult a találkozó, aztán kicsit megtorpantam. Elkezdtem passzívan teniszezni, és ez megbosszulta magát. Ami viszont pozitív, hogy a rossz periódus után sikerült felállnom, és 4:4 után már ismét jobban játszottam. Sőt, a második szett kifejezetten jó volt” – nyilatkozta honlapján a magyar játékos.


Babos utána jégfürdőbe ugrott:

Megvan az elso kor Miamiban!!!󾭞🏼󾌬Johet a jegfurdo....❄️󾰬󾌯Got the first round win in Miami!!!󾭞🏼󾌬Lets have an icebatch...❄️󾰬󾌯

Posted by Babos Tímea on Wednesday, 23 March 2016

Babos következő ellenfele a WTA-rangsor 14. helyén álló Karolina Pliskova lesz, mérkőzésüket magyar idő szerint péntek délután rendezik.

A párosban legutóbb, Indian Wellsben elődöntős Babos a kazah Jaroszlava Svedova oldalán negyedik kiemeltként a lengyel Klaudia Jans-Ignacik és a horvát Darija Jurak duója ellen kezd magyar idő szerint csütörtök este.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!