A menesztett Chelsea-doktornő kegyetlen, és bármit megkap

Fotó: AFP / JAVIER SORIANO

-

Eva Carneiro volt barátja, Rupert Patterson-Ward állítja: kevesen ismerik a szexuálisan túlfűtött doktornő valódi énjét. Őt egyszer azzal bosszantotta, hogy elárulta, lefeküdt egy Chelsea-játékossal.


Vasárnap, a hétvégi Premier League-forduló legnagyobb rangadóján a Chelsea a Manchester Cityhez látogat. A kispadra nem ülhet le Eva Carneiro, a Chelsea orvosa, akit José Mourinho száműzött onnan.

Carneiro egy hete a hajrában berohant ápolni Eden Hazardot, és mivel a Chelsea amúgy is emberhátrányban volt, rövid időre kettős emberhátrányba került. Mourinho szerint Hazardot nem kellett volna ápolni, ezért csúnyán leteremtette Carneirót, pár nappal később pedig kitette a keretből Jon Fearn fizioterapeutával együtt. A Chelsea pontokat veszített a kérdéses meccsen.

A brit sajtó intenzíven foglalkozott az üggyel, elsősorban Carneirót védve: megírták, hogy a videofelvételek alapján Hazard maga kért ápolást, és közölték a PL-orvosok álláspontját, mely szerint az eredmény nem lehet fontosabb a játékosok egészségénél.


Egy tavalyi képen Carneiro Terryt ápolja


Most azonban a Sun című lap megtalálta a doktornő egy volt barátját, aki azt állítja, Carneiro egyszer azzal húzta őt, hogy lefeküdt egy Chelsea-játékossal.

„Ez a nő tönkretette az életemet. Elkotyogta, hogy lefeküdt az egyik játékossal. Csak azért mondta, hogy rosszul érezzem magam, nem hiszem, hogy igaz volna – idézi Rupert Patterson-Wardot a lap. – Büszke arra, hogy népszerű a játékosok körében. Szereti a figyelmet. Kevesen ismerik a valódi énjét: kegyetlen, és megkap bármit és bárkit, ha akarja.”

„Eva imádja a szexet, ez nagyon fontos neki, egyetlen napot sem hagytunk ki. Családot terveztük, de megrágott és kiköpött” – tette hozzá Patterson-Ward, aki jó pár fotóval bizonyította, hogy Carneiróval járt.

A doktornő nem írt semmit a Facebook-oldalára a cikk után.