A megalázó vereségre luxusautóval felelt a focista

Fotó: AFP / PAUL ELLIS

-

Joleon Lescotték kikaptak otthon 6-0-ra, a játékos aztán posztolt egy méregdrága Mercedest. Állítólag a telefonja tette önállóan.


Elnézést kellett kérnie Joleon Lescottnak, amiért a csapata súlyos, 6-0-s hazai veresége után tett ki a Twitterre egy képet a Mercedeséről.

Az Aston Villa focistája azzal védekezett, hogy tévedés történt, ugyanis miközben vezetett, a zsebében lévő okostelója magától posztolt. A 33 éves Lescott éppen védőt játszik, tehát ő éppen sokat tehetett volna az ellen, hogy a Liverpool kiüsse a csapatát. Ráadásul az Aston Villa masszívan utolsó a Premier League-ben, tehát semmiképpen a dicsekvésre való időszak ez.

„Nem szokásom tweetelni a meccsek után, akár nyertünk vagy vesztettünk – magyarázta Lescott. – Mindazonáltal elnézést kérek a mai teljesítményért, személyesen is, és a csapat nevében is.”Lescott azért kapott a szurkolóktól rendesen a baki után. Többen ócska autókat posztoltak ki, más epésen megjegyezte, hogy „ez méltó gesztus egy mai focistától”, és akadt csak annyit kérdezett a kocsi láttán: „ez képes 0-ról 6-ra gyorsulni 90 perc alatt?”