A magát is leőrültező magyar celeb megcsókolta a Mona Lisát

Forrás: Youtube/Varga Viktor

-

HÁTTÉR

Közben Nat King Cole egyik dalát énekelte. Szerinte ez szürreális művészet. Kommentelői nem vették a lapot, kivéve Szatmári Lajosnét.


Még csak 301 megnézésnél tart a Youtube-on (a videómegosztó szabályai szerint itt ragad a számláló, amíg nem ellenőrzik, megfelel-e a feltételeknek - a szerk.) a „művész” legújabb, a párizsi Louvre-ban elkövetett produkciója, de valószínűleg maga Varga Viktor (életrajza dióhéjban alább) is sejtette, hogy közönségének legnagyobb része ilyeneket ír majd neki:


„Idiota mugyalazo barom.”
Fucking idiot.”
Nemzetünk szégyene vagy ember!”
Just shoot him.”
Menjél inkább dolgozni te igénytelen köcsög, ha már énekelni nem tudsz.”

Egyelőre egyetlen szimpatizáló kommentet kapott a videó alatt, egy Szatmári Lajosné nevű felhasználótól, de még ő is óva intette a hasonló akcióktól:
„Hihetetlen vagy! De azért nagyobb őrültségeket ne találj ki! Még szerencse, hogy nem tartóztattak le!”


Vargát valóban nem tartóztatták le, talán mert már a teremőrök is látták, hogy nincs szándékában rongálni, és gyakorlatilag az első felszólításra kijött a képet körülvevő kordon mögül. Egyik Facebook-posztjában úgy értékelte, hogy ez volt élete „legizgalmasabb andrenalin bomba kalandja”.Nagyon rövid tudnivalók Varga Viktorról

Varga Viktor (Szeged, 1987. szeptember 19.) magyar énekes, a Csillag születik című tehetségkutató műsor versenyzője. Kedvesével, Cinthya Dictatorral 2013-ban a TV2 Édes Élet című reality sorozatának szereplői lettek, amivel a nézők betekintést nyerhetnek mindennapi életükbe, és szerepelt a Sztárban sztár c. show-műsorban is, ahol nemzetközi előadók slágereit adta elő, és a negyedik helyen végzett. (Via: Wikipédia)