A Loki-ultrák szerint hülyének nézik őket, kihagyják a Fradi-meccset

Fotó: Facebook/Ultras Debrecen 1994

-

A Debrecen ultrái bojkottálják a Ferencváros elleni hétvégi rangadót, miután a klub erre a meccsre kötelezővé tette a stadionkártya használatát.


„Zavartalan mérkőzésként kívánja megrendezni a DVSC az FTC elleni rangadót, ezért ezúttal a stadionkártya használatához köti a jegyvásárlást. A rendőrség kiemelt biztonsági fokozatú mérkőzésként kezeli az augusztus 22-i DVSC-TEVA – FTC meccset. Az ilyen mérkőzésen kötelező a névre szóló jegyárusítás. A DVSC a különféle azonosítási nehézségek elkerülése miatt a Nagyerdei Stadionkártya használatával értékesíti a hazai szektorokba szóló jegyeket” – áll a DVSC hivatalos közleményében.


Az Ultras Debrecen 1994 szurkolói csoport szerint azonban nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy a Ferencváros nem szeretné, ha ugyanaz előfordulna, mint a Videoton elleni székesfehérvári bajnokin. Akkor a Videoton ultráival egyeztetve a Fradi ultrái a hazai szektorba vettek jegyet, mivel oda nem kellett kártya, és onnan szurkolták végig a 2-1-re megnyert meccset.


Így szurkoltak a fradisták Székesfehérváron:


„A DVSC legújabb húzása eklatáns példája a szervezet tutyimutyi, se hideg, se meleg jellegének. A debreceni klubvezetés hülyének nézi a szurkolókat, amikor egyik percről a másikra kötelezővé teszi a kártya használatát mondvacsinált azonosítási nehézségekre hivatkozva” – írta ki Facebook-oldalára az Ultras Debrecen 1994.


A Loki-ultrák teljes közleménye:

Tisztelt Szurkolótársaink!“Zavartalan mérkőzésként kívánja megrendezni a DVSC az FTC elleni rangadót, ezért ezúttal a...

Posted by Ultras Debrecen 1994 on Saturday, 15 August 2015