A lista, amelyen Bush és Michael Jackson is Jézus elé került

Fotó: Wikimedia Commons

-

Közzétette a Wikipedia, hogy mely cikkeket szerkesztették a legtöbbször az oldalon. A Bush szócikkhez három óránként hozzányúlnak.


A módosítások száma azt is mutatja, hogy mennyire törődik valaki a Wikipédia-oldala tartalmával - írja a Forbes, amely egyben le is egyszerűsíti a kérdést, így a legvitatottabb személyiségről készített listáról írnak.

A lista első helyezettjéről nincs kérdés, hiszen az egykori amerikai elnök, Geroge W. Bush oldalát 45866-szor javították az elmúlt 15 évben, ami 63 százalékkal több, mint a holtversenyben második Michael Jackson és Jézus.

Utóbbiak oldalát ugyanis „csak” valamivel több mint 28 ezerszer szerkesztették át, azonban így is kényelmesen verik a Barack Obama, Adolf Hitler párost, akik nagyjából 25 ezer módosításon vannak túl.

A toplistában ezen kívül megtaláljuk még Britney Spearst, Roger Federert és a két amerikai birkózót, The Undertakert és Kane-t, akik mind 20 ezer feletti javítást eszközöltek már.

A top száz személy oldalán a Forbes számításai szerint 975 módosítást végeznek el évente, ami azt jelenti, hogy nagyjából 9 óránként történik valami újítás. A Bush szócikk innen is kiemelkedik, neki ugyanis 3000 szerkesztése van évente, ami azt jelenti, hogy három (!) óránként finomítják.