A légiósokkal kiegészülve folytatódik a munka

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Vasárnaptól csatlakoznak a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez a külföldön szereplő játékosok.


A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának vasárnapi beszámolója emlékeztet rá, hogy a hazai élvonalban szereplő labdarúgók már a múlt héten is Telkiben készültek, a szombati szabadnap után vasárnaptól csatlakoznak hozzájuk a külföldön játszók is.


Gyurcsó Ádám és Nagy Ádám hétfőn, Megyeri Balázs és Bese Barnabás pedig kedden érkezik, velük válik teljessé a keret.

Vasárnap délután két csoportban edzettek a játékosok, attól függően, hogy pályára léptek-e a hétvégén bajnoki mérkőzésen, vagy sem. Előbbi csoport regeneráló edzésen vett részt, az utóbbinak teljes értékű tréninget vezényelt Bernd Storck szövetségi kapitány. Hétfőn két edzéssel folytatódik a program.

Már csatlakozott az együtteshez a krakkói Wisla védője, Guzmics Richárd, aki szombaton góllal segítette csapatát.

„Sokat vártam erre a találatra, hiszen ez az első gólom a lengyel pontvadászatban. Most már azonban nem ezzel foglalkozom, hanem a Svájc elleni mérkőzéssel, ami nagyon nehéz lesz, hiszen egy kitűnő együttes az ellenfelünk" - idézi Guzmicsot az MLSZ honlapja. "Rengeteg sztárjátékosuk van, akik topligákban játszanak, ráadásul alapemberként. Nekünk viszont egy nagyon egységes, igazi csapatunk van, és ha úgy fogunk tudni játszani, ahogy az Európa-bajnokságon, akkor meglephetjük a svájciakat."

A Svájc elleni világbajnoki selejtező október 7-én, pénteken 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.