A két verekedő politikusból csak az MSZP-s ellen indul eljárás

-

Összeverekedett a nyílt utcán vasárnap este a Fidesz egyik szentendrei képviselője és az MSZP városi szervezetének egyik elnökségi tagja. A rendőrség a szocialista politikus ellen eljárást indított, mivel az kétszer a levegőbe lőtt egy riasztópisztollyal.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, vasárnap éjfélkor a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó. Az után kerültek oda, hogy egymásnak estek, és egy pisztoly is eldördült, majd mindketten feljelentették a másikat.


Eljárás azonban csak Rédei Ottó ellen indult, mivel a szocialista politikus riasztópisztollyal kétszer a levegőbe lőtt, mikor állítása szerint Dombaynál kést látott. Rédei azóta többször is posztolt az esettel kapcsolatban a Facebook-oldalán.A konfliktus mögött nem politikai, hanem magánéleti okokat kell keresni: Rédei augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával.


Rédei szerint vasárnap este a barátnőjével Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kiszállt a kocsiból, állítólag Dombay, valamint annak édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. Rédei azt állította, hogy kést látott Dombay kezében, ezért visszaültek az autóba és elhajtottak.