A jobbikos képviselő tudni véli, kik a pécsi drogdílerek

-

Az önkéntes rendfenntartónak állt helyi politikus szerint olyanok járnak drága autókkal, akik soha nem dolgoztak, és Facebook-fotók is árulkodóak.


„Közismert” drogterjesztők nevét és elérhetőségét tartalmazó listát adott át a megyei rendőrfőkapitánynak Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője – írja a Pécsi Újság. A politikus szerint ugyanis egyre rosszabb a helyzet a városban, és „nem tartható tovább az az állapot, hogy a dílerek mindenfajta retorzió nélkül végezzék ezt a tevékenységet”.

A helyi lapnak a képviselő azt mondta: sokan hivalkodnak is azzal, hogy dílerként tevékenykednek, például olyanok járnak drága autókkal a városban, „akik amúgy életükben nem dolgoztak”. Fogarasi szerint a közösségi oldalra feltöltött képekből is sok esetben egyértelmű, hogy az illető mivel foglalkozik.

A Pécsi Újság megkeresésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnál azt közölték: „a bejelentésben foglaltakat a rendőrség annak tartalma alapján bírálja el és határozza meg a szükséges intézkedések végrehajtását”, de ennek részleteiről nem adnak tájékoztatást.