A Jobbik szerint nincs náluk szexbotrány

-

A Jobbik közleménye szerint tagjai között nincs olyan, aki szexbotrányba keveredett volna. A Népszabadság cikke miatt feljelentést is tesznek.


A Népszabadság írta meg, hogy a debreceni Jobbik egyik helyi képviselőjét szex közben hallgatták le társai azért, hogy az illető lemondjon minden tisztségéről. Ráadásul nem is élettársa a partnere a képviselőnek a felvételen, hanem egy másik nő. A felvétellel állítólag párttársai zsarolták meg.


A Jobbik most kiadott közleményében tagadja, hogy ilyen történt volna tagjai között. Mint a közleményben hozzátették: „Nem ismeretlenek számunkra azok a rágalmak, amelyek a mai Népszabadságban jelentek meg. Egy korábbi önkormányzati képviselő – aki ellen már több feljelentés is született a közelmúltban – sértettségből vezérelve folyamatosan támadja a Jobbik helyi prominenseit.”

A felvételt nem akarják kommentálni, azt azonban kijelentik, sem készítői, sem szereplői nem jobbikosok, így a zsarolás sem valósult meg.

Mivel a Népszabadság ezeket tényként állítja, a sajtó-helyreigazításon túl feljelentést is tesznek a cikk írójával szemben.