A Honvédot is bedarálta a Fradi, tüntettek az ultrák

-

A Ferencváros 0-1-ről fordítva 2-1-re verte a forduló előtt a tabella harmadik helyén álló Budapest Honvédot, így továbbra is veretlenül vezeti a tabellát.


A kispesti szurkolók szolidaritást vállaltak a Fradi ultráival, akik továbbra sem látogatják a vénaszkenner miatt a meccseket, a honvédosok az első 15 percben nem szurkoltak, majd visszaszámoltak, és a 16. perctől kezdtek igazi focihangulatot teremteni a Groupama Arénában.


A Honvéd-ultrák elkezdenek szurkolni:


A kispestiek mindenesetre gyorsan megszerezték a vezetést az új stadionjában magyar ellenféllel szemben még veretlen Ferencváros ellen, Nalepa nagy védelmi hibáját kihasználva Youla lőtt a kapuba. A Ferencváros ezután szinte egykapuzott, aminek meg is lett az eredménye, előbb Hajnal a második hullámban érkezve passzolt okosan a kapuba, majd Varga megszerezte idei első gólját, így még a szünet előtt fordított a listavezető, amely a második játékrészben magabiztosan tartotta előnyét.


Youla (balra) hiába szerzett vezetést


A Ferencváros 31 mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, a klubcsúcs 36 bajnoki vereség nélkül, ezt 1931-1932-ben állították fel. A 31 pontos Ferencváros egészen elképesztő fölénnyel, 13 pont előnnyel vezeti a tabellát 11 forduló után a 18 pontos Haladás előtt, őket követi az egyaránt 16-16 ponttal álló Paks, MTK, Honvéd, Debrecen négyes.

A forduló további szombati eredményei itt: Pintér-gyalázás, Orbán-Storck találkozó és Vidi-feltámadás.