A hírességek a Real mellett, de a legsúlyosabb arc atléticós

-

Számos híresség drukkol a Real Madridnak, közülük többen is ott lesznek majd a mai BL-döntőn. Az Atléticónak viszont van egy aduásza.


Ha esetleg nem ismerné meg, a fenti képen Richard Gere amerikai színész dekázgat, méghozzá a BL-döntő helyszínén, a milánói San Siróban, egy nappal a nagy meccs előtt, a Real Madrid edzésén.


Ritka, hogy az európai foci iránt amerikai hírességek is lelkesedjenek, de a Real Madrid globális márka, így rengeteg sztár rajongja. Nem Gere az egyetlen amerikai realos celeb: Tom Cruise, Ben Stiller, Sylvester Stallone és Jennifer Lopez is közéjük tartozik.

A spanyol hírességeket felsorolni is felesleges, csak jelzésképpen említsük meg Placido Domingót, Antonio Banderast, Rafael Nadalt, Fernando Alonsót és Julio Iglesiast.És persze számos sztársportoló is a tízszeres BL-győztest támogatja, a sakkvilágbajnok Magnus Carlsentől, Marinta Hingisen és Usain Bolton át Alberto Contadorig.Az Atlético ezzel szemben igazi középosztálybeli csapat, ahogy egy Madridban élő magyar megállapította egyszer: ha hangulatot is akarsz, akkor Vicente Calderónba kell meccsre menni, nem a Bernabeuba.


És azért az Atletinek is van egy súlyos törzsszurkolója, aki mindent visz: a Santiago Segura által megformált sutyerák rendőrnyomozó, Torrente.