A hepciáskodó Wenger jól megkapta Koemantól

Fotó: Getty Images / Paul Gilham

-

Arsene Wenger kissé frusztrált lett a Southampton elleni döntetlen után. Letámadta a játékvezetőt, de ő is megkapta a magáét.


Kedden este az Arsenal hazai pályán csak 0-0-s döntetlent játszott a Southampton csapatával. Brit lapok beszámolói szerint a lefújás után a londoniak francia menedzsere, Arsene Wenger rendkívül csalódott volt, és ezt a csalódottságot a játékvezetőkön igyekezett levezetni.


Az öltözőfolyosón nekitámadt Lee Mason bírónak, és egyik segítőjének, Craig Pawsonnak, és számon kért rajtuk a mérkőzés során hozott több, általa kifogásolt döntést. Masonra még megjegyzést is tett: „Magával mindig ugyanez van" – amivel nyilván arra utalt, hogy Masonnal nincs szerencséje az Arsenalnak (tegyük hozzá: a játékvezető az idei szezonban kétszer fújt az Arsenalnak, és a londoniak mindkét meccset 2-1-re megnyerték a Crystal Palace és az Everton ellen).

Wenger kirohanásának fültanúja volt Ronald Koeman, a Southampton vezetőedzője, aki nem hagyta szó nélkül a francia megjegyzését.
„És magával is mindig ugyanez van. Volt tíz gólhelyzetük, amiből egyet sem tudtak berúgni, akkor miért a bírókat szidja?”

Folytatás egyelőre nincs, de a játékvezetők inzultálásáért Wenger számíthat némi pénzbüntetésre. A 24 forduló után 45 ponttal a negyedik helyen álló Arsenal a döntetlennel kissé leszakadt a 47 pontos Manchester Citytől és az 50 ponttal listavezető Leicester Citytől.