A gyerekét is bevonta az áruházi bunyóba egy indianai nő

-

A beszólásból veszekedés, majd verekedés lett egy amerikai Walmart áruházban. A két birkózó nő egyike a hat év körüli gyerekét is arra biztatta, hogy üsse az ellenfele fejét. Mint egy videofelvétel tanúsítja, nem is kellett kétszer mondani.


Megdöbbentő jelenetet vett fel telefonjával egy férfi az Indiana állambeli Beech Grove egyik Walmart áruházában: két nő szólalkozott össze, majd a vita verekedéssé fajult – írja a Buzz Feed. A verekedésbe beavatkozott egy hat év körüli kisfiú is, akit a földön birkózó nők egyike azzal biztatott: „Johnny, üsd a kibaszott arcát!” A fiú engedelmeskedett, és samponos dobozzal kezdte ütni a másik nő fejét.

Sem a jelenet szemtanúi, sem az áruház biztonsági őrei nem avatkoztak közbe. Volt ugyan, aki a gyereknek azt mondta, ne csinálja, mert börtönbe kerül, de a fiú visszaszól, hogy neki ne mondják meg, mit tegyen. A videón ugyanakkor hallható, hogy egy nő azt mondja, nem érdemes lefogni a verekedőket, mert beperelhetik őket. A Walmart biztonsági őreinek pedig állítólag meg van tiltva, hogy fizikailag beavatkozzanak. A rendőrség a cég szóvivője szerint nyolc perc alatt ért ki a helyszínre.A múlt pénteki verekedés óta azonosították az egyik nőt, és nyilatkozott is egy indianapolisi rádiónak. Amber Stephenson azt mondta: ellenfele rasszista megjegyzést tett a Walmart egyik alkalmazottjára, akinek ő a védelmére kelt. Stephenson védelmébe vette a fia beavatkozását is. Szerinte Johnny kitűnő tanuló egy keresztény magániskolában, sokat edz az apjával együtt. „Egy kicsit őrült” – mondta a fiúról, de szerinte legalább nem kell félni, hogy terrorizálják az iskolában.