A Fradi volt edzője lett Bajnerék főnöke

Fotó: Facebook / Notts County Football Club

-

Múlt héten még visszatáncolt, kedden aláírt az angol harmadosztályú Notts Countyhoz Ricardo Moniz.


Amint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros volt edzőjével tárgyalt az angol harmadosztályban a kiesés ellen küzdő Notts County. A nottighami csapat – ahol Bajner Bálint (cikkünk róla itt) is focizik – nemrég kirúgta Shaun Derry vezetőedzőt, azóta megbízott szakvezetőként Paul Hart irányítja a League One 22. helyén álló gárdát.

A múlt heti tárgyalások végén végül nem írták alá a szerződést a felek, mert az ötvenéves, holland Ricardo Moniz családi okokra hivatkozva visszautasította az angol kiscsapat ajánlatát. Ám hétfőn és kedden sorra jelentek meg a hírek arról, hogy Moniz megváltoztatta álláspontját, elfogadta a szerződést és kedden jelentik be, hogy ő lett a Notts vezetőedzője.

Ez végül meg is történt: kedd délután a Notts County hivatalos weboldalán közölte új vezetőedzője kilétét. A klub elnöke, Ray Trew a honlapnak elmondta: olyan menedzsert kerestek, akinek támadó filozófiája eredményeket hoz majd és miatta új szintre emelkedhet a csapat játéka. Hozzátette:


Ricardónak fantasztikus tekintélye van a sportágban, nemcsak az általa képviselt stílus, hanem a sporthoz való hozzáállása és a tehetséggondozása miatt is, úgyhogy bízom benne, hogy kinevezéséből a klub minden szinten profitálhat.

BREAKING: Ricardo Moniz Appointed First Team Managerhttp://www.nottscountyfc.co.uk/news/article/ricardo-moniz-notts-county-sky-bet-league-1-2382235.aspx

Posted by Notts County Football Club on Tuesday, April 7, 2015