A Fradi után a Realból erősítene Mateos új főnöke

-

Augusto Da Silva, az Orlando City FC tulajdonosa el tudná képzelni csapatában Cristiano Ronaldót. Inkább, mint Messit.


Az átigazolási piac olyan, mint a londoni City – soha nem alszik. Ha éppen nincs hivatalos átigazolási időszak, a transzferekről szóló pletykák akkor is életben tartják. Most éppen az amerikai profi fociligában (MLS) szereplő, a nyáron a spanyol David Metosszal az FTC-ből erősítő Orlando City FC tulajdonosa, Augusto Da Silva mondott egy frappánsat.

„Remélem, le tudjuk szerződtetni már a következő szezonra Cristiano Ronaldót. Már sokszor hallottuk, hogy milyen szívesen kipróbálná magát az amerikai ligában” – idézi a klubtulajt az espnfc.com.

És hogy miért a portugált nézte ki magának, miért nem a futballvilág másik nagy géniuszát, Lionel Messit? „Ronaldo fizikálisan sokkal komplettebb játékos, és a marketingértéke is magasabb.”

Da Silva abból indul ki, hogy egy klasszist már megszereztek, ráadásul az első orlandói szezonját töltő brazil Kaká kimondottan jó formát mutat: 26 mérkőzésen 9 gólt és 7 gólpasszt jegyez, és még Dunga is meghívta a brazil válogatott keretébe, a selecao két szeptemberi meccsére. Aminek egyértelmű az üzenete Ronaldo felé: igenis, lehet válogatott formában játszani az MLS-ben.