A Fradi-ultrák elismerték: közel a megegyezés Kubatovval

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport közleményben reagált a pletykákra: valóban tárgyalnak a Ferencváros vezetőségével.


A Blog.atlatszo.hu írta meg néhány napja, hogy az igazi fociünnepet hozó csepeli NB III-as bajnoki után Kubatov Gábor FTC-elnök úgy gondolta, hogy megtanultak viselkedni a meccseket bojkottáló ultrák, és hajlandó tárgyalni velük. Pontosabban az akkori hírben az szerepelt, hogy nem ő, hanem Nyíri Zoltán operatív igazgató ült le velük, de jelentős szerepe lehet a közeledésben Kocsis Máté józsefvárosi polgármesternek, az FTC alelnökének is.


Mégis megférhet egymás mellett Kubatov és a Fradi-tábor?


A pletykákat a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport most megerősítette egy közleményben. „Az utóbbi időben számos fórumon elhangzott, hogy a szervezett szurkolói csoportok tárgyalásokat kezdtek a Ferencváros vezetésével. Megerősítjük, hogy ezek a hírek igazak, a felek valóban tárgyalóasztalhoz ültek több alkalommal is. Azonban a Ferencváros kérésének megfelelően a megbeszélések részleteit azok lezárásáig nem hozzuk nyilvánosságra” – írták Facebook-oldalukon.

Az ultrák közleménye úgy fogalmaz, hogy nem kizárható egy elfogadható kompromisszum létrejötte a felek között, de ennek esetleges megszületéséig türelmet kér a szurkolói csoport.


KÖZLEMÉNYFradisták! Az utóbbi időben számos fórumon elhangzott, hogy a szervezett szurkolói csoportok tárgyalásokat...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on Thursday, 24 March 2016

A Ferencvárosnál valami megmozdulhatott, hiszen az egy éve bemutatott új kabalafigura, a Fradi-sas is egyből komoly közfelháborodást váltott ki, és bár az FTC vezetősége nem akarta lecserélni, szerdán végül bejelentették, hogy pályázatot írnak ki egy új kabalára.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!