A Fradi-tábor nem a Groupamában fogja ünnepelni a bajnoki címet

-

A Ferencváros szurkolói csoportja a Facebookon tette közzé, hogy jelen állás szerint nem lesznek ott a Paks elleni találkozón a stadionban.


Mégsem tud egymással zöld ágra vergődni a Ferencváros és a klub legnagyobb szervezett szurkolói csoportja, így a Tábor „a tárgyalások jelen állása szerint” nem lesz ott a focicsapat szerdai Paks elleni bajnoki találkozóján, ahol a zöld-fehérek 29. bajnoki címét ünnepeli majd a klub.


Szurkolótársaink!Sokan érdeklődtetek a holnapi meccsel kapcsolatban. A klubbal folytatott egyeztetések részleteiről a...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on Tuesday, April 5, 2016

Fentiekről a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport közleménye tájékoztatta az érdeklődőket. Pedig pár napja még arról szóltak a hírek, hogy közel a megállapodás a felek között, és a Kubatov Gábor klubvezető ténykedésével szembe helyezkedő szurkolók is ott lesznek április 6-án a Groupama Arénában.

A szemben álló között a Tábor nagy sikerű csepeli akciója után kezdődött párbeszéd, melynek első lépéseként – és jó szándékát bizonyítandó – a Ferencváros felfüggesztett minden érvényben lévő kitiltást a Groupama Arénából. Az ultrák már a tárgyalások megkezdése után nem sokkal jelezték, csak „elfogadható kompromisszum” esetén lehet szó megállapodásról.

Ezek szerint ezt nem sikerült megtalálniuk a feleknek.