A Fradi elnézést kér a secusok miatt, de egész más ügyben

Fotó: Fradi.hu

-

A vízilabda szakosztály tette ezt meg, miután a biztonságiak elvették a dobokat a drukkerektől az FTC-PQS Waterpolo – A-Híd OSC Újbuda férfi bajnoki meccsen.


„Az FTC vezetése nem utasította a biztonsági szolgálatot a szurkolói dobok elvételére és kitiltásra. Egy félreértés következtében történt a sajnálatos eset. A vízilabda szakosztály továbbra is számít a szurkolók támogatására, buzdítására mérkőzéseinken. Töltsük meg az uszodát, a csapatunk a vízben, a szurkolóink a parton legyenek a legjobbak, leghangosabbak. Várunk mindenkit – dobokkal együtt – a Népligetben” – áll a közleményben.

A Szurkolók Személyiségi Jogok nélkül szervezet Facebook-oldalán jelent meg az alaphír, amelyben nyilatkozott egy ferencvárosi drukker is.


Tovább tart a Fradi Security ámokfutása?A Gábor által pénzelt jól ismert emberekből álló szervezet igen aktív volt az...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on Tuesday, 23 February 2016

„Nem voltunk ittasak senki sem ivott, csak szurkoltunk, mertük a dobot használni, erre azt mondták, ne üssük a dobot. Az egyik srác ismerte az edzőt, megkérdeztük, zavarja-e a dob, azt mondta nem, nyomjátok, kell a szurkolás.


Erre jött a secu és azt mondta, hogy ne szurkoljatok, mert a VIP-vendégeket zavarja a hangos szurkolás.

Nyíri Zoltán alattunk ült, gondolom őt is zavarta, kivonultunk. Visszakértük a dolgainkat, nem adták, fejmosást kaptunk és közölték, ha normálisak lennénk, akkor nem lenne gond, de mindig a bajt keressük."

A Ferencváros operatív igazgatója, Nyíri Zoltán a Fradimob.hu szerint reagált a hírre egy kommentben. Mi nem találtuk meg a hozzászólást, de a Fradimob bemásolta.


Balra Nyíri Zoltán, középen Kubatov Gábor


„Kivételesen hozzászólok, valóban ott ültem a meccsen, ahogy szinte minden Fradi vízilabda mérkőzésen. Pont úgy, ahogy két hete vasárnap a Komjádi uszodában a Vasas elleni összecsapáson, ahol körülbelül egy méterre tőlem öt-hat fradista végigszurkolta a meccset. Végig dobolták és nem zavart, sőt! Ahogy most sem zavart. A történet a következő, a mi csapatunk technikai vezetője azt kérte, hogy az ellenfél (OSC) szurkolóitól vegyék el a dobokat, ebbe ők beleegyeztek, de így a hazai szurkolókat is arra kérték, hogy ne használják a dobjaikat.


Ez lehet, hogy hiba volt. Egy biztos, se tőlem se más vezetőtől semmilyen ilyen kérés, utasítás nem hangzott el.

Engem is a meccs után tájékoztattak arról, hogy mi történt, miután rákérdeztem számonkérő stílusban. Ennyi az igazság, a többi hangulatkeltés.”